Απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα για την υποβολή Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές

Με έγγραφο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή ερωτήματα που έχουν υποβληθεί, σχετικά με τη συμπλήρωση του αριθμού της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου στην Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τονίζει τα παρακάτω:

Α. Όλοι οι υποψήφιοι που υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις ανωτέρω εξετάσεις, πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή να μεριμνήσουν να αποκτήσουν καθώς είναι απαραίτητη κατά την υποβολή της ανωτέρω Αίτησης-Δήλωσης σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους.

Β. Για οποιαδήποτε μη εφαρμογή των ανωτέρω, οι Διευθυντές των Λυκείων πρέπει να αναφέρονται εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία (Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων, Τμήμα Α΄).

Μάθε τα πάντα για το μηχανογραφικό του 2017, τα Πανεπιστήμια, τα Τ.Ε.Ι., τις Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, την Πυροσβεστική Ακαδημία και το Λιμενικό Σώμα

 

epilego2017

Περισσότερα... https://e-employ.gr/el/epaggelmatikos-prosanatolismos/gia-mathites-goneis/artra-sep/item/901-aparaititi-i-astunomii-tautotita-gia-tin-ypovoli-aitisis-dilosis-summetoxis-stis-panelladikes